Ποιόν τιμωρούν τελικά οι Οργανωμένοι οπαδοί τιυ ΑΠΟΕΛ;




Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αντιδρώντας στην απόφαση για υιοθέτηση της «κάρτας φιλάθλου» αποφάσισαν να απέχουν από το γήπεδο.
Με τον τρόπο αυτό θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα – διαφωνίας με τη συγκεκριμένη κάρτα. Στην πραγματικότητα όμως τι συμβαίνει;
Αφαιρούν από την ομάδα το πιο δυναμικό της κομμάτι στην εξέδρα, για να μην αναφέρουμε την οικονομική ζημιά από την απώλεια εισιτηρίων.
Υποτίθεται ότι αποχή κάνουν και άλλοι οργανωμένοι οπαδοί (άλλων ομάδων). Όχι όμως όλοι! Κάποιοι έβαλαν την ομάδα τους πάνω απ’ όλα και αποφάσισαν να αντιδράσουν με άλλους τρόπους χωρίς όμως να απέχουν. Άρα, δεν υπάρχει ούτε μεταξύ των οργανωμένων μια κοινή γραμμή διεκδίκησης για ένα θέμα που τους αφορά όλους.
Εξάλλου, είναι γνωστό ότι οι Πορτοκαλί δεν μπορούν να συγκριθούν με τους υπόλοιπους φιλάθλους, ούτε στη μάζα ούτε στη δυναμική και τον παλμό που δίνουν.
Με όλα τα πιο πάνω δεδομένα καλώ του οργανωμένους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ να αναλογιστούν: Ποιόν τελικά, νομίζουν ότι,  τιμωρούν; Τον Κουτσοκούμνη και την ΚΟΠ ή τον ΑΠΟΕΛ και τους εαυτούς τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου