Επιτέλους νίκη!

ΑΠΟΕΛ-Δόξα: 3-0

Την πρώτη του νίκη κατάφερε να πετύχει ο ΑΠΟΕΛ στην 4η αγωνιστική απέναντι στην Δόξα, φτάνοντας στους 5 βαθμούς. Τα γκολ πέτυχαν οι Σικορά (2) και Χαραλαμπίδης (με πέναλτι που κέρδισε ο Ανλεξανδρου).

2 SMS

Τα πρώτα του SMS έστειλε ο Αντριάν Σικορά (γνωστός και ως SMS).

Το θράσος της Δόξας

Η Δόξα βλέποντας την Πέγεια, την Πάφο και το Παραλίμνι να καταφέρνουν να κάνουν ζημιά στον ΑΠΟΕΛ και να παίρνουν βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές, ήρθε στο ΓΣΠ απαιτώντας βαθμολογικό κέρδος… Και με το δίκαιο της! Εμείς της δώσαμε αυτό το δικαίωμα..

Πολλά χρόνια πίσω ο Πάμπος

Ο προπονητής της Δόξας Πάμπος Χαραλάμπους που πίστεψε ότι μπορεί και αυτός να γίνει μάγκας μέσα στο ΓΣΠ, δεν χώνεψε με τίποτα την τριάρα! Διαμαρτυρόταν καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ στη διάσκεψη τύπου έδειξε με τις δηλώσεις του, την μικρότητά του… Κάτσε Πάμπο μου και εσύ στον καναπέ σου την Τετάρτη το βράδυ στις 21.30 και βάλε το Σίγμα. Τότε θα καταλάβεις πόσα χρόνια μπροστά είμαστε…

Καλά τα πριμ, καλύτερα τα πρόστιμα…

Επειδή έγινε πολλή κουβέντα για τα πριμ των παικτών μας στο Champions League, καταθέτω την δική μου προσωπική άποψη: Οι ποδοσφαιριστές μας αποδείχτηκαν μάγκες, μας έκαναν περιφανούς σε όλη την Ευρώπη και δικαιούνται το πριμ! Όμως, αν θέλει η διοίκηση μας να είναι σοβαρή πρέπει να κρατά κάποιες ισορροπίες. Οι παίκτες έχουν δικαιώματα αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους! Εισήγηση μας: Πριμ για τους βαθμούς που κερδίζουν στην Ευρώπη αλλά και πρόστιμο για τους βαθμούς που χάνουν στην Κύπρο!

Και τώρα…. Chelsea!

Ήρθε η ώρα της Chelsea να γνωρίσει από κοντά την Πορτοκαλί κόλαση του ΓΣΠ. Την περιμένουμε..

Τραυματισμοί

Ο Μπρούρσε δυστυχώς να παραμείνει ακόμα 1 μήνα εκτός γηπέδου… Ο Σικορά έφυγε από τον αγώνα με την Δόξα τραυματισμένος και η σοβαρότητα του τραύματος του θα διαφανεί τις επόμενες μέρες..

Εβραϊκός επαγγελματισμός

Το Εβραϊκό προπονητικό team της ΑΕΛ παράτησε την ομάδα πριν ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι για να πάνε στο Ισραήλ να προσευχηθούν!!!!

Τσουρούλης

Ο Τσουρούλης κώλωσε!

2 σχόλια:

  1. Eheis dikaio re file o tsouroulis kolose

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουλημένοι δημοσιογραφίσκοι που δεν τολμούν να τα βάλουν με την εξουσίας! (Θα είδε το Trailer που διαφήμισε το πρόγρ.αμμα του ο Κατσουρίδης και θα τον εψάρωσε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή